Modele vathesh

Për t`u dukur mirë duhet të zgjidhni ruiner që t`Ju shkojë me formën e fytyrës dhe Kjo është një zgjedhje vërtet komplekse. Më poshtë do të shihni DISA prej modeleve të flokëve që duhet të zgjidhni Duke u bazuar në formën tuaj të fytyrës. Zgjidhni prerjen Deri te supet, Duke i dhënë volum pjesës së Poshtme të flokëve vathet e vegjël te cilat janě te shkëlqyeshëm janě Ideal për tu mbajtur gjate mbrëmjes. Duhet te Dini se këto Vath Mund TI mbani dhe me një varëse te gjate. Femrat te cilat karakterizohen nga një Qafe e shkurtër janě me te përshtatshme për te mbajtur vathe te vegjël. MOS i mbani flokët shumë të gjatë Dhe Mos i bëni me vijë në mes, sepse AJO e zgjat më shumë fytyrën tuaj. MOS i mbani flokët të gjatë, sepse do ta theksojnë më shumë formën tuaj të fytyrës. MOS bëni prerje të theksuara flokësh në mënyrë që të nxirrni në PAH pjesën e Poshtme të ngushtë të fytyrës tuaj. Kështu nëse Jeni ne dileme se çfarë vathesh te mbani me se shumti te mëdhenj APO te vegjël ja DISA IDE nga te cilat Mund te kuptoni dhe te bëni dallimin. Gjithsesi Mund te preferoni te keni te dyja llojet e vatheve për TI kombinuar ATO sa me mire veshjet tuaja.

Ja DISA nga Modelet me te bukura te vatheve te mëdhenj dhe te vegjël. MOS i prisni flokët drejt Deri te supet, sepse KY modèle do të theksojë më tepër formën këndore të fytyrës tuaj. Pritini flokët me baluke dhe të shkurtër për të mbuluar vainktet e fytyrës. Herë pas ici Vajzat dëshirojnë të ndryshojnë Modelet e flokëve. Por para se ta bëjnë këtë, parukieri i Tyre duhet t`u tregojë se cilat janě DISA prej modeleve të flokëve që u shkojnë me formën e fytyrës. Prijini flokët në mënyrë që të fshihni sa më shumë këndet e fytyrës dhe mbajini PRAPA Duke MOS i pasur në Kontakt me fytyrën. Vathet e mëdhenj do te jene Gjithmonë Objekt dëshirë për femrat me një Stil joshës. Është një mënyre e mire për TI dhënë me shume jete një look-u te thjeshte por megjithatë duhet te Dini se JO te gjitha femrat Mund te mbajnë këto lloj vathesh dhe MBI te gjitha JO Gjithmonë. Mundësitë për te zgjedhur një pale Vath te shkurtër janě te shumta Gjithashtu duhet te Dini se vathet e shkurtër NUK Dalin kurrë nga Moda sepse janě diçka e domodsoshme e aksesoreve.

Siç Mund ta Dini aksesoret ndryshojnë menjëherë pamjen tuaj dhe sigurisht ATO janě Kaq te shumta sa qe ne çdo saison Kemi ATO me te përshtatshmet. Por pavarësisht NUK Mund te shpenzoni para për te Bléré Gjithmonë Modelet me te Reja qe Bota e modës Ju ofron. Prijini flokët rrumbullak, është zgjedhja perfekte. Flokët me prerje rrumbullake janě zgjedhja e gabuar, sepse do të nxjerrin në PAH DISA pjesë të fytyrës që Ju duhet t`i mbuloni. Janë ideale për TI mbajtur gjate ditës ne MODELE te caktuara dhe ne mbrëmje ne MODELE me elegante. Për sa i përket ngjyrave ATO Mund TI gjeni nga me te ndryshmet për TI zgjedhur sipas dëshirës. Këshilla është te preferoni vathe te mëdhenj ne ATO Raste Kur NUK keni veshur një veshje me Jake sepse kështu Qafa juaj do te duket moi e shkurtër nga Ana vizuale. Vathet e vegjël janě Ideal për femra me një Stil Romantik dhe me me klasike.